Sleten

I dag har vi skrapa tapet og flytta banankasser fulle av forskjellige greier. alt fra tegneserier til kabler til matbokser. Så nå er jeg sånn passe sliten men ikke trøtt i det hele tatt. eller for trøtt. har ikke så mye å si tror jeg. legger meg helt sikkert i løpet av natta :)

Å ja. I dag fikk vi vite hva vi kom opp i til eksamen. Klassen vår kom opp i norsk. AV ALLE TING!! Matte hadde jeg ikke hatt noe å forbedre meg på, engelsk kunne jeg garantert meg en 5'er. Norsk kan jeg forbedre meg på. Vi må ta nynorsk og bokmål. Den ene saktekst, den andre bokmål. Greit nok at det blir to karakterer som kan dra opp. kan. Men for at det ikke skal dra ned så må jeg få 5 på begge to!! Skolen har forrådt meg TT_TT

Men det går nok bra :) var litt deppa tidligere i dag av forskjellige grunner men går mye bedre nå. Hamburgermiddag, flitsom flytting og avtapetsering (det er et ord nå om det ikke var det fra før av) og nå slapper jeg av forran pc'en. og gjesper litt. er tydligvis litt trøtt. Jeg gleder meg til å bli ferdig med flyttinga.

Så forresten en av de nyeste commentarie'en til Seananners. Minte om at jeg må huske mer på de små tingene. "Tomorrow is not promised". (I morgen er ikke lovt)(oversatt betydning: I morgen er ikke garantert)

kan virke deprimerende, men også motiverende. For om i morgen ikke er garantert at kommer, så kan hvert øyeblikk være vår siste kjanse til å endre på livene våre til slik vi vil ha det.

Og han sa: And when the comet hits us, I scream, you scream, all scream ..for icecream.

Han er kjempekul :) foreslår at dere skjekker han ut, istedenfor å lese dette. Eller i tillegg ^^

Seananners:

Black Ops: Tomorrow is Not Promised

http://www.youtube.com/watch?v=BVr1LhOhmMU&feature=BFa&list=WL0F4EA7F9DD8D7BB3&index=5

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits