Conclution

Nok en gang har jeg fått høre kloke ord fra pappa. Mer eller mindre ting jeg har hatt i bakhodet fra før av men ikke helt hatt ord på. "Sex handler om tillitt og nærhet."

Jeg forstår hva han mener med det. Kan ikke si jeg er kjent med temaet av erfaring men resonere har jeg da evnen til. Det skal vell litt tillitt til for å slippe noen så nærme en selv. Det går ikke nærmere. Fysisk sett er det så nærme en kommer.

Han sa også: "det beste med sex er å våkne opp dagen etterpå med jenta liggende inntill deg."

den har jeg vært borti. Altså å ha sovna med en jente i armene og å våkne med henne der. Skal jeg noen gang bli lam i armene så ønsker jeg det er av at en jente har hvilt hodet sitt på armen min litt for mye. Da tror jeg jeg ville regna det som greit. Jenter er herlige.

Pappa as også noe annet jeg syntes var lurt. "Det er lov å se på menyen selv om du ikke skal spise noe av det."

Altså at det er lov å se en jente i forbifarten hjem fra jobb eller hvor som helst og tenke "Hun var veldig pen". Men for alt som er godt, vær trofast!

Jeg er singel og har vært det i et halvt år nå. Godt med gode kamerater og møkkafolk på skolen så jeg har andre ting å tenke på. Kamerater til å holde meg oppmuntret og glad, og møkkafolk på skolen til å holde meg opptatt når jeg er på skolen. Skal sies at det er en del kule folk på skolen også da :) Robert, Petter, Bjarne, Odd, Andreas, Charlie, Mia, Kine, Tonje, Silje, Bjarki og flere jeg rett og slett ikke kommer på nå.

Selv om å ha noen hadde vært godt. Er ikke det samme å våkne med en stor grå pistrete bamse og å våkne med en jente jeg føler jeg ikke kunne levd uten. :/

GIRLS! Y U NO LIKE MY!?

Hva syns dere om forhold? spørsmål til både gutter og jenter.

 

Én kommentar

Ostetopp

05.jun.2011 kl.11:19

Det er koselig D':

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits