Gooood day everyone!

I dag skal jeg være awesome :) Spille litt Team Fortress 2, litt Fallout New Vegas, kanskje se litt Spice and Wolf, sikkert se en film hjelpe litt med bæring og være litt ut i solskinnet ^^ Har ikke bestemt rekkefølgen enda. men jeg tror jeg starter med Team Fortress 2 :)

I går var ganske gøy. Sov meg utvilt, dro til skolen for å ha muntlig eksamen, fikk karakteren 5 og temaene jeg hadde var Energi og Alkohol, dro til det forrige huset med pappa og fylte bilen, gikk ned til Sandefjord sentrum for å ta bussen til Tønsberg, var i tønsberg en times tid og kom tilbake til det gamle huset og hjalp til med å fylle bilen til pappa og bilene til de snille folkene som hjalp oss :) Så når det var ferdig, satt jeg litt på pc'en og pusta, så gikk pappa og jeg opp på filmbiblioteket her i huset og fant en film vi ville se. Det ble til at vi så Gladiatress. Jeg hadde ikke sett den før og pappa var i humør til noe såppas tanketomt :) Den filmen er teit på en veldig kul måte.

Har ombestemt meg. Blir ikke Team fortress 2 med det første. Går heller for Magica med Edvard. I will kill him :3 and our foes.

Én kommentar

Ostetopp

15.jun.2011 kl.15:22

Du skriver så morsomt xD

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits