Trøøøøøt -.-

Er hos Are. Vi er begge trøtt. Men jeg kom meg opp av senga. Enda så god og varm den var. Så nå sitter jeg her i sofaen og låner Are sin pc og Aki ligger ved siden av og halvsover. Dina er hunden til Are. En skjønn alaska husky ^^ Hun er VELDIG leken. 

ehm. Ja. Har kommet over et nytt spill til Android og Iphone. Speedx. Det er dritgøy XD Du skal bare kjøre i et rør med klosser på veggene noen steder, og du skal komme deg gjennom uten å treffe klossene. Og banen kan bli en flat slette og til og med vrenge seg så du kjører på utsiden av røret :D Det er gøy og enda mer gøy når du sitter i et rom med tre-fire andre klokka 1 på natta og alle spiller det XD det er gøy de :3

Når jeg kommer hjem i dag er det visstnok ting vi må få gjort hjemme før vi får besøk igjen. Så jeg skal hjelpe til med det når jeg ankommer huset der min egen seng oppholder seg. Jeg tror venstrearmen min nettopp sovna -.-

Jeg vil ikke vekke den for den sover så søtt nå TT_TT

Jeg vil ha mer jordbærbløtkaka -.-

BAAHHHH! Jeg vil leke i en sofa med den søte jenta jeg drømmer om. Hun jeg drømmer om om dagen altså. Drømmer veldig lite om natta.

Hun jenta har mørkt brunt hår som går til skuldrene og er litt rufsete. og hun har lyse lyse blå øyne som liksom, ja. Øyne som virkelig viser humøret. Ikke bare at de ser annerledes ut når de er tårevåte, men når hun er sint, undrende, forvirret, skremt, glad, lykkelig over øyeblikket. Med en mild stemme. 

søren -.- Nå kom den delen av fantaseringa som jeg ikke liker. Jeg våkna.

Men det bringer jo fram et tema. Jenter.

Hva som er så herlig med dem vet jeg ikke. Men jeg er mer enn villig til å godta at det er sånn det er. Så klart syns jeg ikke alle jenter er like fine. Det er noen ting jeg syns er finere enn andre. Men det fineste er ikke alltid det søteste eller det mest spennende. Og det som er mest spennende er ikke nødt til å være søtt. Men jenter har sin sjarm.

En fantasi jeg har etter å ha spillt Fallout 3 og New Vegas er en litt ruff jente som reiser rundt i den postapokalyptike verden. Hun har brunt hår, ikke lyst eller mørkt, bare enkelt brunt. Håret er satt opp i en knute eller hestehale og denne jenta er ikke noen glamorfrøken. Hun har på seg klær for omgivelsene. Så hun har på seg lærbukser for beskyttelse og lærstøvler som tåler mye gåing. hun har på seg en hvit singlet som på grunn av miljøet ikke er mulig å sjule at er skitten over flere dager. Og hun har på seg en sånn jakke som ikke går helt ned over magen. Øynene hennes er grønne og utfordrende som "Tørr du dette?". Kroppen hennes er i god form og hun er ikke den lille skolejenta på noen måte. Og hun er omtrent like badass som karakteren min på spillene pleier å være.

En annen fantasi jeg har er en rødtopp. Hun har langt slett hår og noen fregner. Hun bruker briller med smale brilleglass og tynn metallramme. Øynene hennes er flerfarget. Slik at de er blå men og så grønne men med forskjellige farger blant det og. Sånn at det hadde vært et diskusjonstema om øynene hennes var blå eller grønne. Hun er tynn. Hun kler seg i det hun liker selv og er den søte, smarte jenta.

Tja. Flere fantasier kan jeg eventuelt ta senere. Orker ikke akkurat nå. fortsatt litt trøtt.

WOW! O.O Jeg har brukt over en time på å skrive dette innlegget. Kanskje ikke rart i når jeg har en leken Aki ved siden av meg XD

Hvordan er din(e) fantasi-partner(e)? 

4 kommentarer

Anonym ;p

28.jul.2011 kl.16:03

En gutt :p

han skal være snill, barnslig og tør å dumme seg ut, hyper og omsorgful å morsom :p

utsenden er blå øyner og resten driter jeg i :p

tenker ikke så mye på det :)

fåresten vis du vil snakke eller noe så her er e-posten min :)

Tenshi.Angel.93@hotmail.com :)

hadde vært morsomt å bli bedre kjent med deg :)

geekyotaku

28.jul.2011 kl.17:15

Hadde vært morsomt det :)

Anonym ;p

28.jul.2011 kl.18:36

hva er msn din da??? :)

geekyotaku

28.jul.2011 kl.21:27

xardow@hotmail.com

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits