Me! Want! *insert wish*

Vet ikke helt hva jeg skal skrive. Vet egentlig ikke hva jeg skal skrive i det hele tatt. Bleeeeeeehhh :P

mjeh. ok. Hva har jeg gjort i dag?
Jeg har hatt en fin dag. Ikke morgen. Morgen varte til klokka 2. Det var så varmt at jeg lå rett ut på sofaen og bare "vaaaaaaaaarmt". Og jeg våkna... slutta å sove klokka 9. Men etter klokka 2 var alt fint :3 Ikke for varmt mer. Så jeg begynte å plukke rips for desser i dag. Så gjorde vi noe tror jeg. Så grilla vi :D Og mormor morfar kom på besøk :D Så Silje, pappa, Hanne, Mini, mormor, morfar og jeg spiste pølser og annet godt :3 Så når mormor og morfar hadde dratt begynte silje å sprute vann på pappa og det ble vannkrig. Jeg er glad jeg er flink til å løpe. For jeg ble nesten ikke våt men jeg dynka nesten alle :D Til slutt kom pappa med bøtte og jeg var tom for vann så jeg løp rundt i hagen med tre galne mennesker løpende etter meg med vann de ville dynke meg med ^^ til slutt tenkte jeg "screw this" og så stod jeg stille :) Korken på flaska mi hadde nemlig satt seg fast TT_TT så jeg fikk ikke fylt på med vann.
Så satt vi og snakka og så dro Hanne og Silje på butikken så pappa og jeg satt der og begynte å snakke om wrestling. Eller, pappa fortalte meg om wrestling historie.

Leste nettopp det jeg har skrevet. Ikke rart folk kjeder seg :S

Men her er et spørsmål:

Hva tenker du på?

3 kommentarer

THRS

30.jul.2011 kl.23:53

syns ikke det var skjedelig jeg^^ moro å høre at dere hadde det så gøy ^^

Kari F. Rustad

31.jul.2011 kl.12:44

Hahaha, så for meg deg løpe rundt med de menneskene etter deg, litt sånn som Jack Sparrow løper på den stranden. Lol. xD Men det er jo ikke kjedelig det du skriver, da. Dessuten er det dritkult at du skriver med så mange smileyer i innleggene dine, det gjør liksom hele innlegget mer muntert, eller hva man skal kalle det.

Fyi; jeg tenker ikke på noe spesielt, egentlig. Hører på musikk og tømmer hodet helt for bekymringer og tanker.

geekyotaku

01.aug.2011 kl.00:21

godt å høre, tonje :)

skjønner hva du mener, Kari. Takk :) Ja XD Er nok morsomt bilde det.

hakuna matatata :D (jo flere ta jo bedre)

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits