AWESOME GAMING NIGHT!

Spillte nettopp tre runder League of Legends med Bjarne og Andreas. Vi EIDE! Første runden eide vi ikke for vi tapte -.- Men andre runden eide vi stort :D Tredje runden eide vi. Det andre laget besto av elendige spillere, elendige spillere og en über spiller. Katarina ble spillt av en som virkelig kan spille henne. FOR! han/ho holdt hele laget gående. Hver av de andre kunne vi ta enkelt. Men Katarina tok hver av oss med få slag. Hvertfall meg -.- Vayne er ikke ment å ha bra hp? Vi kunne nesten ta baronen selv. Alle på laget var nesten i stand til det. Men Katarina drepte alltid tre av oss helt selv mens resten av laget hennes slet med de to andre. Kjedelig nok gikk de alltid løs på meg først -.- Den stakkars dps'en som ikke tåler så mye. Hvertfall ikke über Katarina! XD Han/ho var kjempeflink :)

Men uannsett ^^ Dere som ikke kjenner til LoL skjønte kanskje ikke hva jeg snakka om XD Hvem Katarina, Vaybe eller baronen er XD

Hva annet har jeg gjort i dag? JO :D Jeg har stått opp (i dag og). Jeg har sparka og kasta ball med Isak. Isak tissa utafor doen på det lille badet -.- Så jeg tråkka rett i det da jeg kom inn og var pissatrengt. Jeg fikk lyst til å drepe han som jeg sa i forrige innlegg. Noen ganger vil jeg ta han med på tusenfryd, andre ganger vil jeg drepe han. Han ble kjefta huden full og litt til og ble sendt til å tørke opp. Det gjorde han ikke ordentlig -.- Så nå må jeg vaske den i morgen.

Ellers satt Siri og jeg ute på gresset og tegna og leste Nemi-blader :D Og pappa og jeg kjørte rundt i tre butikker for å få tak i grillpølser. TRE butikker! Og pappa ble glad da jeg kjøpte is til oss. Ikke til Siri eller Isak eller Silje eller Hanne, men bare til pappa og meg :) Og vi hørte på musikk fra radion ^^ De bra sangene gikk mens vi var i bilen :D

En av dem her :)

Så dagen i dag har vært fin ^^ Bare det at Isak absolutt ikke klarer å pisse uten å oversvømme badet var ikke så koselig men dagen holdt seg oppe med andre ting :)You like what you see?
What do you see?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits