Sent som vanlig

Som vanlig blir innlegget skrevet sent -.- Jeg tror ikke det gir flere lesere så jeg bør kanskje skrive tidligere om jeg vil ha flere kommentarer. Kan ikke dere som leser dette kommentere? Gjør meg mer optimistisk på en måte. Og da blir jeg i mer humør til å skrive. I morgen skal jeg skrive mange innlegg. Og jeg skal se hvilke som blir lest mest. En tidlig på morgenen, forutsett at jeg står opp tidlig på morgenen, en tidlig på dagen, en midt på dagen, en senere på dagen, en på kvelden og en på natta.

Har hørt litt på trance i dag. litt morro å høre på ^^ Spiste pizza i dag. Istedenfor den jørma jeg lagde i går XD Det var makaroni jeg skulle lage. Men jørme ble det :/ Jeg hadde nok ketchup til å løse det problemet. Og pappa slo til med masse krydder. så vi fikk det i oss. XD Selv om Isak brukte årevis på å få spist det så fikk til og med han alt ned i pondusmagen sin. Skal ikke sies at jeg er den sunneste her i verden (tvert i mot) men han har VIRKELIG pondusmage. Og han klarer ikke én situp. -.- Han hadde klart det hadde han bare prøvd. Sa til og med at han skulle få en sjokolade så snart jeg fikk råd om han klarte 20 før meg. Og jeg tok ikke i selv. Jeg gremmes over hvor elendig storebror jeg har vært som ikke har "trent" han mer enn det. Jeg har ikke trent han i det hele tatt. Kanskje litt fotball når han var på besøk men ikke pokker om han gidder å prøve -.- Han klarer det jo så bra om han bare prøver. Hadde han bare giddi selv om han ikke måtte. Skal ikke si mamma er så flink til å passe på heller. Hjelpe han litt. Han har jo gått på karate! Han graderte ikke én gang. Han fullførte ikke et kvart år. -.- Har hatt den treninga selv. Den er ikke direkte hard. Den er grei nok. Du merker det er trening men du er ikke døsliten etterpå. Han bare la seg på gulvet og furta som han vanligvis gjør -.- Nå gidder jeg ikke skrive mer om han. Det gjør meg sur -.-

Ble ikke en lystig utvikling av dette innlegget. Starta jo ganske lystig. Men med Isak på besøk så blir jeg fort gretten og lei.
Sikkert ikke noe gøy å lese om dette når dere har nok med deres egne problemer. :/ Sorry for det. Men nå har dere kommet så langt så da kan jeg kanskje dele noe mer med dere ^^

Dette er to av de sangene jeg har hørt på i dag :) Håper dere liker dem ^^

2 kommentarer

tonje sandquist

09.aug.2011 kl.21:43

likte den come whit me ^^

geekyotaku

10.aug.2011 kl.18:33

likte den jeg og ^^

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits