DET KLØR

Jeg sa noe om at jeg kom til å skrive et innlegg tidlig om jeg sto opp tidlig nok. VELL! Jeg la meg ikke. Jeg begynner å lure på hva jeg skal gjøre. noe fornuftig? Ne... GAAAAAAAAWWD!!!! Jeg tar meg en dusj etter dette innlegget! Hodet mitt KLØR SOM FAEN!!! D<
greit. greit. Jeg er rolig. jeg er rolig så rolig! FFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!! DET KLØR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
greit. en gang til. jeg er rolig. jeg er rolig så rolig. rolige rolig von roligst. phu. nå er jeg rolig[ere]. -.-

Dette kommer til å bli morsomt å lese for dere. Dere satt nettopp *klø* forran dataene deres og LO av min pine. LO! Som om det bare var noen som gikk på tryne fra sykkel eller ble hivd ut av skolen sin! DERE LER AV EN PINE SOM BARE VANN KAN LØSE!

Jeg begynte nettopp å blø -.- *klør* Og som om kløa ikke var nok så har noen dratt med seg FLUER inn hit. JEG KAN JO IKKE EN GANG SITTE Å KLØ MEG TIL BLODS I FRED!!! *sukk* Jeg blir sliten av kløa og fluene -.-

Jeg forlater dere med ingenting annet enn deres sadistiske latter for min infernalske kløe som holder på å gjøre meg suicidalsk! Ha en fortsatt fin morgen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits