Warning! Pissed of bigbrother!

Ja det er sant. Nå er jeg forbanna. Jeg får lyst til å spille et spill der jeg knuser alt og alle! Men jeg har ikke et sånt spill -.- First person fantasy spill. Der jeg er en alt for kraftig wizard som knuser og ødelegger ALT! Ikke et skytespill. Men et fantasyspill med voldelige effekter så jeg får ut sinne på det! Jeg må virkelig skaffe meg et sånt spill -.- Og jeg må ha mange fiender til å skade og drepe.

Alt jeg vil få ut sinnet mitt gjennom voldelige spill er da bedre enn at jeg går å dreper noen i virkeligheten. Så hold kjeft om at spill er farlige og gjør deg voldelig blablabla. Jeg blir ROLIGERE av å spille spill. Enten blir jeg rolig fordi jeg får et puzzle jeg må løse ellers får jeg en fiende jeg kan utløse alt mitt raseri på. Og får jeg ikke den fienden så dreper jeg alt som ikke er fiender!

Lot merke til at jeg ikke har skrevet noe om hvorfor jeg er forbanna. Jo, det skal jeg si. Broren min er inkompetent som vanlig. Hadde noen dratt ut øya hans med bare fingra sine så hadde han ikke grått fordi det gjorde vondt. Hvertfall ikke før om noen måneder fordi hjernen hans ikke reagerer fortere enn det! Men han hadde grått med en gang. Grått til mamma for at hun skulle "ordne" opp, og grått av tristhet fordi han ikke lenger kan se på tv eller spille på playstation 3 hele dagen! Han hadde ikke brydd seg om å se hva han holder på meg på noe annet. For han bare tar ut hånda og tar det nærmeste. Og det er på en VELDIG VELDIG god dag. Ellers rekker han bare ut hånda og forventer at noe skal havne i den! Skal bli så godt når han drar i morgen. Det er koselig når han kommer på besøk. Men han blir dårlig fortere enn fisk -.-

Isak skulle hjelpe meg med kantklipperen. Holde ledningen så den ikke setter seg fast i gjeret. Han gikk tett ved gjeret så jeg måtte rope til han at han skulle fløtte seg HELE TIDEN!!! Og som om det ikke var nok så brukte han flere minutter på å tenke ut hvordan han skulle komme seg over til den andre siden av gjeret uten å gå over. PORTEN VAR RETT VED SIDEN AV!!!
Hater når folk påpeker at han ligner på meg. GJØR HAN FAEN MEG IKKE! Og hadde han gjort det så er det fremdeles ingen grunn til å minne meg på at vi har samme foreldre. Eller i det hele tatt minne meg på at den kjerringa er den personen som fødte meg! Ho bryr seg fint lite om meg og søstra mi. -.- Glad jeg har pappa og Silje.

Nå orker jeg ikke skrive mer. kanskje senere.

Én kommentar

tonje sandquist

08.aug.2011 kl.01:05

skjønner hva du mener ^^

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits