Shit just happened -.-

I morgen skulle jeg egentlig på leir med folka fra kirken men det blir ikke noe av fordi vår menighet ikke har en leder -.-
Pål som egentlig er leder for gutte-ungdommene er borte og har ikke gjort noe annet klart enn at han spørr den personen i menigheten som alltid sier han skal stille opp hver gang det skjer noe men som trekker seg så folk bare skal se at han melder seg men han gjør ikke jobben! Det var tre personen som skulle dra! Å koble oss opp mot en av de andre grenene eller noe hadde da vært en ide!!! Så kunne vi tre ha dratt også! Vell, får jeg ikke dratt på leiern så finner jeg på noe annet denne uka. Jeg har jo fantasi så det skal nok gå bra. Det er bare så utrolig irriterende når lederen later som han gjør noe ordentlig! Leiern er i morgen! Så skal det sies at det er flere i Tønsberg menighet som bryr seg mer om å bli sett i det de skriver seg på lister for tjenesteprosjekter og når de blir snakket om som personen som skal ordne opp. Men når de faktisk skal gjøre noe så blir ingenting gjort! Lederen vi har nå er håpløs! Håper Kevin blir leder istede så snart han er gammel nok. Eller nei. For når han er gammel nok til å være leder så er jeg også ute av unge menn. Og noe av det ille med Pål er at han kommer med gammel-manns-aktiviteter. Enten skal vi gjøre oppgaver i menigheten hver gang. Oppgaver som egentlig er andres ansvar men de som gir de oppgavene i menigheten er for late til å gjøre noe med selv! Hjelpeforeningen får rydde opp i sitt eget rom! Vi ungdommene rydder opp etter oss så hvorfor skal ikke andre rydde opp etter seg!

Vi har gode folk også. Det er ikke SÅ ille. Det er bare det at de som er sløve og late er så synelige! Kan ha noe med at det er de som har noe med om jeg får vært med på aktiviteter å gjøre. Eina, Godhjerta, Lolita og Thomas. De er av de voksne som faktisk prøver å gjøre ting ordentlig. Og de er flinke til å gjøre ting ordentlig :)

Men jeg kommer på andre planer for uka for ferien min skal ikke ødelegges av en dum Trond som ikke gjør det han forplikter seg til å gjøre.

Nå har jeg hjulpet til med å vaske huset så nå er det rent her. Poeng til meg! Og Silje og jeg har vært på rema 1000 og panta flasker og kjøpt noe pålegg og en kasse med brus. mmmmmmm. brus.<3

Nå skal jeg sløve på pc'en og kanskje spille vampire: The masquerade: bloodlines. Langt navn. hehe. Kanskje litt minecraft. Litt av hvert sikkert.

Hva syns du om folk som ikke gjør det de sier de skal?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits