Beach all day 2 [intention]

I dag våkna jeg ganske sent. Men jeg drømte så godt så jeg sov videre. Enda jeg vet jeg egentlig skulle være oppe klokka halv ti. Men jeg sov så GODT! Og drømte om så gode ting ^^ Så jeg bestemte meg til slutt for å sette meg opp i det minste. SÅ skjedde det noe. Bjarne sendte melding og spurte om vi skulle ta en tur på stranda. Så vi tok en tur på stranda og Andreas ble med. Vi vekka Andreas da vi dro innom han og jeg var jo ikke helt våken selv heller. :) Vi kom oss til Kiwi for Andreas skulle ha noe brus. Så ble vi stående utafor Kiwi og snakke mens Andreas spiste bricken han hadde kjøpt som frokost i tillegg til brusen. SÅ dro vi til stranda. Der var det brennmaneter så vi gikk ikke langt ut. Vannet var kaldt. Ganske galdt. Så vi bada ikke lenge heller. Vi ble bare sittende på et lite fjell og snakke piss mens vi så litt utover mot vannet. Der vi så var det eneste stedet det var fint vær. Plutselig hørte vi BOOOM! Og så var det torden. Vi gikk bort til sykklene og begynte å sykkle bort til huset til Andreas. Hvertfall Andreas og jeg. Kathrine kom etter litt og etter LENGE kom Bjarne. Så var klokka nesten ni så jeg begynte å tusle hjemmover etter en dag med bading, Top Gear, lyn, torden og koselig regn ^^

Så var jeg hjemme da. Ordna noe mat og skulle til å se på Ao no Exorcist. Men SÅ begynte Helene å si hei på msn :) Så jeg svarte og vi hadde litt moro med å chatte ^^ Hun er en veldig koselig jente. Om det er du som leser nå så er DU en veldig koselig jente ^^ Jeg ska bare bruke den samme smily'en tre ganger til. ^^ ^^ ^^ Sånn. :)

Nå tror jeg jeg skal se på Ao no exorcist. Uten forstyrrelse av verken mat eller koselige folk :)

En ting til. Drar til Are i morgen og blir der til lørdag. Skal bli gøy :)

2 kommentarer

Helene Wilmak

10.aug.2011 kl.03:43

takk ;p

Helene Wilmak

10.aug.2011 kl.03:45

hehe :) jeg måtte våkne nå :/ foredrene mine enda planene igjen :( så vi snakkes ikke på en stund nå :( skal til paris *yeay* *not * D:

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits