Tomt

Sist jeg skrev var tirsdag. Siden da har jeg vært hos Are igjen og hatt unkel og tante på besøk.
Føler ikke for å skrive hva jeg har gjort i det siste. Egentlig ikke gjort så mye. Snakka en del med folk. Snakka litt dypere enn overflaten. Kanskje jeg er en person det er lett å snakke med. Eller bare lett å snakke til. Jeg er i hvertfall flink til å lytte. Jeg liker å snakke med folk. Jeg liker når folk stoler på meg. Selv om noen ganger kan det gjøre vondt. Altså om en jeg vet jeg har skadet, eller bare tror jeg har skadet stoler på meg så gjør det vondt. Jeg føler jeg ikke fortjener tillitten. Mulig jeg er for dyp til tider. Men jeg syns jeg virker så kald også. Og det verste er at jeg tror jeg er dyp til feil tid og kald til feil tid. Jeg føler meg lett til overs, i veien og slitsom. Da bøyer jeg hodet ned og et svakt unnskyld kommer ut av meg. Jeg liker å snakke med folk. Men jeg liker ikke å være til overs. Jeg liker å føle meg nødvendig.

Selv om jeg liker å snakke med pappa så er det ofte bedre å snakke med gode venner. Missforstå meg rett, pappa er en god venn. Men han er pappa. Å snakke med gode venner er annerledes. Vet ikke helt hvordan jeg skal si det. Det er bare annerledes. Og jeg liker det.

Vet ikke helt hva jeg skal skrive mer nå. Slutter innlegget her.

Hva får deg til å føle deg til overs, sidesatt, i veien eller til bry?

Én kommentar

Kristine Brandvold

14.aug.2011 kl.17:58

sv: Hahaa :D sry :/

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits