Go Greased Potter

Jeg sitter å hører på sanger fra Grease XD Litt rart syns jeg. Filmen er jo ikke dårlig, men at jeg sitter å hører på sangene derfra. Moro å tenke på at John Travolta spillte i en sånn rolle XD Hadde det ikke vært for at jeg så filmen tidligere denne sommeren hadde jeg nok sett den i dag. Men i dag tenkte jeg jeg skulle fulføre det Harry Potter maratonet som bare slutta forrige gang. Så jeg skal se de to filmene vi skulle se men ikke så og jeg skal se den aller siste :) Skal bli gøy ^^ Er i litt vampyrhumør og så om noen vet om noen bra vampyr-, varulv-, spøkelses-film eller noe sånt så fint om jeg får beskjed. JEG VIL SE FILM! :D

 

-Danny- I've got chills, they're multiplying! And I'm losing control. Cause the power, you're supplying, it's electrifying.
-Sandy- You better shape up. Cause I need a man. And my heart is set on you. You better shape up. You better understand. To my heart I must be true.
-Danny- Nothing left. Nothing left for me to do.
-Danny and Sandy- You're the one that I want. You are the one I want. Oh Oh OH! Honey! The on that I want! Oh Oh OH! The one I need. Oh yes indeed!

Jeg gremmes og frydes XD

Og så en sang :3 Hmmmm. Kan jo ta en av dem jeg hører på fra Grease XD Så kan dere også være med på den gode pinen XD

Og et siste spørsmål :) I tillegg til vampyr-, varulv-, spøkelses-film-spørsmålet. ^^

Hvilken film er din favoritt og hvorfor? (Grease er ikke min favoritt, bare så det er sagt) XD

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits