Døgnrytme, pokker ta

Legge seg klokka 10 og hva skjer? Sovner ikke før klokka 2-3 -.-
Bra jeg bruker denne uka til å sette døgnrytmen på plass. Sto opp klokka 6 så jeg syns jeg var flink.
AU! Jeg jespa så mye at jeg fikk vondt i kjeven TT_TT

Legen til pappa har sagt noe om søvn. At 8 timer er for mye. 6-7 timer er maks. Hvorfor? Fordi du bare blir trøttere og trøttere om morgenene av å sove lenge. Så sover du lite hver natt så blir du mer uthvilt hver morgen. Lettere å stå opp av lite søvn. HAH! Marius, du hadde et poeng. Lettere å stå opp etter timer med spilling utover kvelden enn når du legger deg tidlig. Si det til moren din du. :) Da blir det nok mer spilling på deg. ^^ Eller så må du bare stå opp tidligere. Men det er tid det og :) Merkelig hvordan man får gjort så mye mer om morgenen :s Morgentimene går så mye fortere :D SAKTERE... Eller. Ikke saktere men det føles som om jeg går fortere. Er litt kjølig da :/ Selv nå. Snart skal jeg sykkle bort til busstoppet for å se hvor lang tid det tar. WIIII! Håper det ikke tar mer enn et kvarter på sykkel. Jeg skal jo komme meg dit om vinteren og.

Syns ikke den originale er dårlig men jeg liker denne bedre.

Hvordan kommer du deg tilbake fra ferie?

Én kommentar

Anne-Marte Karlsen

16.aug.2011 kl.06:54

Hei! Nå befinner jeg meg på Bali for å studere reiseliv og flerkulturell forståelse :-) Hadde vært kjempe fint med en kommentar eller to. Har lest bloggen din en stund nå, og syns den er kjempe morsom og ikke minst fine bilder.

Ha en flott dag i vakre og flotte Norge.

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits