Sko, Bergen, kjedsomhet, regn, siste kapittel BLÆ!

Jeg er i sosialt humør :| Men det er ikke folk å være sosial med nå. Dårlig vær og en halvtime på sykkel til byen. -.- Ingenting å gjøre der uannsett. Trenger ikke kjøpe nye kalkulator. Fant den jeg hadde. Bjarne har dratt til Bergen for helga så han er det ikke mye å finne på med -.- Kjedelig. De siste dagene av sommerferien er alltid sånn. Enten så gøy at jeg nesten må gråte for at ferien er over, eller så kjedelige og ubefolka at jeg føler for å male rommet mitt bare for å se malingen tørke... Akkurat det er litt gøy. Hvertfall de første sekundene. De neste timene er nok ikke så gøy. Oooh n_n Når man tar malerulletingen og drar den nedover veggen så blir det sånn ugjevnt men så flater malingen seg ut. Akkurat den delen er gøy å se på ^^ Men ikke så gøy at jeg maler rommet mitt på nytt allerede. Litt tidlig for det.

Tilbake til det som var saken. Jeg vil gjøre noe. Være sosial NÅ! Men folk er ikke her :| Pappa er her men jeg vil ikke være far-sønn-sosial nå. Er forskjell på når man snakker med pappa og når man snakker med venner. Eller hvem som helst annen enn pappa. Pappa er pappa. Han er awesome, men han er pappa.

Er det noen som føler for å chatte om noe, legge igjen link til sin blogg eller noe så er det bare å gjøre det. Msn'en min er xardow@hotmail.com og jeg kommer med en setning som kan få hodene deres til å jobbe som aldri før! Eller dere tenker bare at jeg var teit som skrev det. Har ikke kommet på setningen enda. Her kommer den!

SHOOT THE MUTATED RATS!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits