I didn't say I'd be back! :[]

Nå er det faktisk lenge siden jeg skrev her. Har kommet mer inn i skolen nå så jeg har litt forskjellig å legge ut. men har det på elevpc'en og gidder ikke gå opp for å hente den. tror jeg har noe på denne pc'en og. Skal se etter.
JA! Jeg har noe her. noe av det første men alikevell. Det er da noe. lite vits i å legge ut ørtenhundre og snørrogførti bilder med en gang. Så legger ut noen. Men tenkte først jeg skulle skrive litt. LOVER! Bare litt denne gangen. Ikke som ellers når det blir dødelig å lese gjennom.

Var på månedens dans i går. var i fredrikstad denne gangen så var et stykke å reise. dro rett fra skolen klokka 1 og var ikke hjemme før klokka 12 på kvelden. ja, klokka 12 er kvelden når det er fredag. Gikk jeg å la meg? Nope. Satte meg og spillte LoL. For jeg var ikke trøtt. Litt vondt i føttene men ikke mer. Neste lørdag er det MK-fest. Alle på Medier og Kommunikasjon på Thor Heyerdahl skal på fest. Gleder meg veldig til det. I dag har jeg bare spillt LoL og sløva på nettet. Helt rolig lørdag etter en lang og fyra opp fredag. I morra vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Ikke stå opp etter klokka 12. En gang per helg er allerede for mye.

HA! Rett i trynet, Elise. Et helt innlegg uten emoticons!!!

Så var det bildene:Dette var bare hvordan markere den delen, flytte den dit, fjerne den, sette inn tekst, bytte fonter og effektene på skriften. Men det var gøy å lage :)Denner her var det morsomste vi gjorde. vi starta med himmebakgrunnen. Fikk et bilde av en svart klokka, et av en foss, et av en bregne og et med videre og tall. skulle vi sette samme og ladida. syns klokka så litt nærme ut så jeg tok hviskelæret, satte den til å ta stort område men å ta det svakt. Så syns jeg den plutselig så litt mer "himmelsk" ut.Dette var det ALLER første vi gjorde. Marker, klipp, lim og skaler. Kjedelig oppgave men jeg gjorde det jeg fikk til ut av det.

3 kommentarer

Ostetopp

16.okt.2011 kl.00:37

Flinke gutten ^^

UNA

16.okt.2011 kl.13:35

HA DU HADDE EN :)

Axel

16.okt.2011 kl.14:15

._. er d et mulig?!! Una, du ødela nettopp den personlige sieren min! XD

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits