Photojakt

Til tross for at jeg plutselig fikk ting å gjøre da jeg fikk Skyrim så har jeg ikke fått spilt så veldig mye. men jeg er stolt over det jeg har fått til ^^ Blandt annet drept en drage med enchanta frost bow. ikke det letteste med jeg fikk det til. Og det var det om Skyrim denne gang.

På tirsdag var vi ute og tok bilder mesteparten av dagen. Og vi skulle velge to bilder av de vi tok. Et skulle være et portrett mens det andre skulle være høstmotiv. her er dem:

Da vi var ute ved stranda og tok bilder av ender så kom det en dame forbi med hundene sine. Vi spurte om vi fikk ta bilder av dem og det fikk vi. dette ble det beste jeg tok.Denne var det som var mest jobb å ta. hundene var det mest bare å vente til de sto stille lenge nok. Her måtte jeg gå veldig nærme men ikke for nærme. måtte zoome for å kunne sette fokusen riktig. ble fornøyd.

Det morsomme med dette er at jeg la hundebilde i begge mappene ved en feil. men det gjør egentlig ikke noe. for hundebilde kom på delt 2. plass i høstkategorien.

Moralen er. Er det ingen katter tilstede så vinner hunden.

Én kommentar

fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits