JULE-SPILLELISTE

Skyrim, Skyrim, Skyrim, Skyrim. Jeg digger det. Har kommet til lvl 28 med den første karakteren nå. Men jeg syntes han var så feil satt opp. Så jeg lagde en ny. Nå skal jeg gi faen i alt som er skarpt. Jeg skal bruke magi hele veien. Skal bli gøy, med tanke på at magisystemet er endra i forhold til Oblivion. Men Skyrim kan en høre nok om fra overalt.

Har ikke noe særlig med nye bilder eller ny produksjon. Har en lydfil men den ble så dårlig at den får dere ikke høre. Mye støy fra pusting (jeg ble feilinformert angående utstyret). Vi har filma denne uka og skal redigere neste uke. Men vet ikke om vi legger det ut på nettet. Må få med de andre på gruppa så alle er enige i det. Jeg er jo med i halvparten av filminga så jeg tror jeg får legge det ut.

Nå sitter jeg bare og venter. vi er ferdige om noen minutter og Alan og Mathilde holder på med teksten til engelskoppgaven. Vi har bildene vi skulle ha og vi har det meste andre.

SÅNN! Nå har jeg skrevet nok til å kalle dette et innlegg. Skal bare legge inn link til julemusikkspillelista for i år.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLB755AAEE847A84E2

Én kommentar

Camilla Monsen

02.des.2011 kl.13:27

Jeg elsker julesanger! :)

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits