miniBalliaden 2011 - Jeg kan danse sving!

Var på miniballiaden i går. sport og lek og dans. Når en legger seg klokka halv 2 er ikke det å stå opp klokka 7 for å sitte i bil i en og en halv time det du har mest lyst til. men vi overlevde. Kom oss fram til hallen vi skulle være i, vant første innebandy-kampen, og fikk bank i bowling. Så kom vi oss i dusjen og fikk bort all den vonde svetten. gikk i kafeteriaen(med gratis buffe) og spiste noen vaffler og baguetter.

Vi kom oss til kirken der selve dansen skulle være og fikk ting i gang. Var åndelig stund som varte i en times tid først og så var det enda en time å vente før dansen starta. folk skulle trengte tid på å skifte. -.- Så etter ti minutter da de tregeste guttene hadde fått på seg alt, venta vi bare på jentene. en del av oss gutta stilte oss opp i den ene koridoren uteforr jentegarderoben og begynte å plystre på jentene når de gikk forbi. det var moro det! Men jentene ble redde for å komme ut så vi måtte slutte. buhu.

SÅ! når jentene også var ferdige begynte middagen. Skinke, potetstappe og gullerøtter! Omnomnom. og til dessert var det karamellpudding!

Da maten var nede ble borda rydda bort og dansing var en mulighet. Det starta ganske tørt. Veldig få dansa. Men Andreas og jeg holdt et viss tempo på dansgulvet, enda så vanskelig det var når musikken var så dårlig. Ikke at musikken var dårlig musikk. Men d årlig dansemusikk. Og når forslagslista ikke blir sett på en gang så hjelper det lite. Vi som faktisk vil danse må prøve å danse til musikk med dårlig rytme. og skal det være pardans så må musikken være en smule brukbar. hvordan artistene synger har ikke mye å si. Men det skjønner ikke de som styrer musikken. de danser ikke uannsett så. blæ. Var noe bra musikk da. Men det var stort sett ganske tørt.

Da Party Rock Anthem kom på var jeg ute i gangene og kom løpende inn på dansegulvet og ropte "WWWWOOOOOO!!" og så begynte nesten alle å danse. Jeg skjønte ikke helt hva som skjedde før jeg havna på kanten av rommet X) Akkurat det var dritgøy :)

Konkuransen jeg fikk delta i gikk kjempebra :) Det var sånn at man skulle sette seg på en rekke stoler og løpe for å hente en ting og komme først tilbake med.
Først var et en tom kopp. Det gikk utover det tørre gulvet.
Så var det en pepperkake. Noen satt med en pepperkake-boks og holdt den fram så folk skulle hente men den var TOM! Så det ble enda mer stress med det.
Så var det et slips uten knute. Jeg skulle hatt det i lomma! Tok nemlig av meg slipset litt før den konkuransen. Men jeg løp bort til Andreas og tok av slipset hans og kom meg tilbake på en stol. 
Så var det noe rødt. Jeg hadde på meg nisselua og bare tok av meg den og holdt den fram.
Så var det en mobil. Jeg bare tok opp mobilen fra lomma.
Det neste tror jeg var en høyhelt sko. Jeg løp bort til en av de som satt og så på og tok av henne skoen. hun fikk den tilbake etterpå og hun fikk litt av premien.
Så var det en skje. ble fult på kjøkkenet da.
Det neste var en whiteboard-tusj. Alle andre løp en vei mens jeg løp den andre der jeg visste det var en. og jeg kom først tilbake og satte meg sivilisert på stolen.
Så var det bare to stoler igjen. Og tingen vi skulle hente var en papptalerken. Vi fant ikke pakka s å vi gikk i søppelbøtte. Jeg klarte å sikre meg en stol da og.
Så var det siste runde. Og det ble sagt at taperen av den runden måtte rydde opp mens vinneren fikk premie. tingen var en mormons bok. Jeg fant en først! Og kom tilbake med den. Den var visst nok på filipinsk men samma det. Og så vant jeg og fikk premie :) YAY

Og dansinga fortsatte og jeg ble en del bedre på sving. Så dans med meg jenter :D I love you long time.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

geekyotaku

geekyotaku

16, Larvik

Jeg er en geek. Jeg er en anime-elsker. Jeg er en spill-elsker og en film-elsker. Jeg elsker fantasy. Jeg tegner og hører på musikk. Jeg går på MK på Thor Heyerdahl vgs.

Kategorier

Arkiv

hits